Ζητείται Ηλεκτρολόγος-Συντηρητής από την γαλακτοβιομηχανία ΔΩΔΩΝΗ Α.Ε. στη Θήβα

Η γαλακτοβιομηχανία ΔΩΔΩΝΗ Α.Ε. αναζητά τεχνικό-συντηρητή ηλεκτρομηχανολογικών εγκαταστάσεων για την κάλυψη της θέσης του Ηλεκτρολόγου – Συντηρητή, στις εγκαταστάσεις της Εταιρείας στην περιοχή της Θήβας.

Περιγραφή θέσης

Ο κατάλληλος υποψήφιος θα ενταχθεί στην Γενική Διεύθυνση του εργοστασίου Θηβών και θα είναι επιφορτισμένος με την υλοποίηση της προβλεπόμενης συντήρησης του εγκατεστημένου ηλεκτρομηχανολογικού εξοπλισμού καθώς και για οτιδήποτε άλλο έκτακτο κριθεί απαραίτητο από τη Διεύθυνση του εργοστασίου.

Προφίλ υποψηφίων

  • Απόφοιτος ΤΕΙ Ηλεκτρολογικής/Ηλεκτρονικής κατεύθυνσης ή απόφοιτος τεχνικής σχολής Μέσης Εκπαίδευσης με Άδεια εγκαταστάτη ηλεκτρολόγου 3ης ή 4ης ομάδας (Α’ ειδικότητα) και εγκαταστάτη ηλεκτρολόγου 2ης ομάδας (Δ’ ειδικότητα).
  • Επιθυμητή η εργασιακή εμπειρία σε βιομηχανικό περιβάλλον στη συντήρηση ηλεκτρομηχανολογικού εξοπλισμού. Εργασιακή εμπειρία σε αντίστοιχη θέση σε βιομηχανία τροφίμων θα θεωρηθεί πλεονέκτημα.
  • Επιθυμητή η εμπειρία σε συστήματα βιομηχανικού αυτοματισμού (προγραμματιζόμενοι λογικοί ελεγκτές και ηλεκτρονικά ισχύος).
  • Επιθυμητή η γνώση της Αγγλικής γλώσσας.
  • Αίσθημα ευθύνης, συνέπειας, ακεραιότητας και πνεύμα ομαδικότητας, συνεργασίας.

Παροχές εταιρίας

  • Η Εταιρεία προσφέρει ικανοποιητικό πακέτο αποδοχών, συνεχή εκπαίδευση και προοπτικές επαγγελματικής ανέλιξης.

Παρακαλούμε να αποστείλετε άμεσα το βιογραφικό σας σημείωμα, μέσω e mail, στη διεύθυνση hr@dodoni.eu, μέσω φαξ στον αριθμό 26510 89707, ή στη διεύθυνση : Ταγματάρχη Κωστάκη 1, Ελεούσα Ιωαννίνων, ΤΚ 45500

Μετά τη συλλογή και αξιολόγηση των βιογραφικών σημειωμάτων θα επικοινωνήσουμε με τους υποψηφίους που ανταποκρίνονται στις απαιτήσεις της θέσης προς στελέχωση για να οριστεί συνάντηση για συνέντευξη. Όλες οι αιτήσεις θεωρούνται απόλυτα εμπιστευτικές. Σύμφωνα με το άρθρο 8 της Πολιτική Ιδιωτικότητας της ΔΩΔΩΝΗ ΑΕ :  Διατηρούμε τα βιογραφικά για αναζήτηση εργασίας που λαμβάνουμε εκ μέρους σας, είτε έντυπα είτε ηλεκτρονικά, τουλάχιστον μέχρι την ολοκλήρωση της διαδικασίας πρόσληψης και για δυο χρόνια μετά την εκ μέρους μας παραλαβή τους προς ενδεχόμενη μελλοντική πρόσληψη.

Σχετικά